Disktrasor med tryck till er förening!

Reklamtrasan är nu tillbaka i full fart efter en välbehövlig jul-ledighet. Vi önskar alla våra nuvarande och blivande kunder en riktigt god fortsättning. 2014 var ett spännande år för oss och vi hoppas att 2015 också blir ett bra år!

Tips till föreningar – disktrasor med tryck

Höga Kusten Hockey beställde nyligen disktrasor av oss. Vi tyckte att de blev kanonbra och loggan signalerar verkligen fart och fläkt, som sig bör för en hockey-klubb. Just disktrasor är en väldigt bra profilprodukt för föreningar och klubbar. Det är kul för alla supportrar att få ha något i hemmet som påminner om deras favoritklubb. Disktrasor är ju dessutom något som alltid används i hemmen  och som tjänar mycket på att piffas upp med en trevlig logga.  Samtidigt är det en chans för klubben att tjäna en välbehövlig slant till nästa cup eller träningsläget när man ledsnat på att sälja triss- eller bingo-lotter. Så om du representerar en klubb eller förening, tveka inte utan hör av er till oss på Reklamtrasan!

hoga-kosten-disktrasa