Ett rent valår med tryckta disktrasor från Reklamtrasan!

Det har nog inte undgått någon att det är valår i år. Socialdemokraterna i Falkenberg och Lekeberg har gjort det enda rätta och tryckt upp disktrasor – en ypperlig profilprodukt som syns och ligger framme i hemmet. I förra valet så hade vi också en del propåer som exempelvis Miljöpartiet i Olofström som tryckte upp en stilren trasa. De har också i år kommit tillbaka för en uppdaterad version som kommer att levereras de närmsta veckorna – vi återkommer med bildbevis. Tillhör du också ett parti så se till att passa på och trycka upp era egna disktrasor med tryck.

Självklart är Reklamtrasan politiskt obunden. Vi vill bara lyfta fram bra exempel på hur man enkelt och billigt kan använda disktrasor för att få ut sitt budskap. Så kom igen nu – sossar, miljöpartister, allianspartier och så vidare – se till att höra av er så fixar vi tillsammans ihop en riktigt slagkraftig disktrasa.

P.S. ni vet väl att våra disktrasor trycks i Sverige med miljövänlig färg. Disktrasor består av cellulosa och bryts ner i naturen på bara ett par veckor D.S.

Falkenberg tryckt disktrasa