Disktrasor med tryck till Miljpartiet

Disktrasa med tryck för Miljöpartiet

Miljöpartiet valde åter en gång att använda Reklamtrasan för att trycka upp disktrasor inför valet i höst. Supersnygga tycker vi att de blev! I vanlig ordning är vi politiskt obundna och har tryckt upp disktrasor till många olika partier genom åren – det är verkligen ett utmärkt sett att på ett enkelt och miljövänligt sätt få ut sitt budskap. Det går självklart att kombinera att kombinera med en fyndig text, t.ex. ”Miljöpartiet – För ett rent kök och en ren natur! Våra disktrasor är helt nedbrytbara i naturen och ISO-certifierade. Produktionen sker i Sverige.

Självklart är Reklamtrasan politiskt obunden. Vi vill bara lyfta fram bra exempel på hur man enkelt och billigt kan använda disktrasor för att få ut sitt budskap. Så kom igen nu – sossar, miljöpartister, allianspartier och så vidare – se till att höra av er så fixar vi tillsammans ihop en riktigt slagkraftig disktrasa