Vanliga frågor

Hur billiga är ni?
Vi har låg kliché-kostnad, vi har låg grundkostnad utan tryck och vi har låg tryckkostnad per färg. Vi är helt enkelt väldigt billiga. Vi har dessutom inga övriga avgifter än de ni ser! Jämför oss gärna med våra konkurrenter.

Kan ni erbjuda små orderstorlekar?
Ja, vi kan erbjuda orderstorlekar ända ner till 250 disktrasor!

Vad har ni för leveranstider?
Normalt är leveranstiden cirka tre veckor.

Hur betalar jag?
Betalning mot faktura till vårt bankgiro.

Vad är era betalningsvillkor?
Vårt normala betalningsvillkor är 14 dagar. För nya kunder kräver vi betalning innan vi går i produktion.

Tillkommer det några extra avgifter när vi beställer?
Nej! Vi tror inte på dolda avgifter. What you see is what you get.

Hur skickar vi filen med bilden vi vill trycka?
Lättast är att e-posta bilden till info@reklamtrasan.se. Vi sparar er bild om ni vill trycka samma sak i framtiden. För återkommande tryck tar vi bara en klichékostnad på 199 kr.

Vilket format ska det vara på filen med bilden vi vill trycka?
Först och främst, om ni inte har stenkoll på alla teknikaliteter beträffande bildformat, upplösning och dylikt så skicka filen till oss. Får vi någon slags bild att arbeta med brukar det inte vara några problem för oss att ordna med resten – utan extra kostnad såklart!

Det som framförallt är viktigt är att bilden har hög upplösning för att inte bli ”kornig”. Vi rekommenderar en upplösning på 300 dpi. Har ni en ”vektoriserad EPS-fil” är det bra, men vi kan arbeta med i princip alla format.

Gäller den ”vanliga” ångerrätten på 14 dagar vid distansköp om jag är konsument?
Vi har faktiskt aldrig varit med om en missnöjd kund, peppar peppar. Obsververa likväl att varor som är specialtillverkade efter konsumentens anvisningar eller som har en tydlig personlig prägel inte omfattas av ångerrätten. Det går alltså inte att lämna igen disktrasor med tryck som redan levererats, eftersom de i princip är omöjliga att sälja vidare.

Går det att avbeställa en lagd order innan leverans?
Det är oftast möjligt att avbeställa en lagd order innan leverans. Om detta blir aktuellt försöker vi vara så tillmötesgående som möjligt. Vi kommer dock att fakturera kostnader som uppstått hos oss innan avbeställningen skedde. Det kan handla om allt från ingen kostnad alls (om avbeställning görs snabbt efter att ni lagt er order), till ersättning för framtagning av schablon och film, inköp av disktrasor, färg, omplanering av produktion etc. För den juridiskt intresserade hänvisas till Köplagen (1990:931, 52 § och 67-70 §)

Hur fungerar det med immaterialrätten?
Ni behåller självklart rättigheterna till ert tryck. Vi förbehåller oss dock rätten att publicera bilder på era snygga färdigtryckta trasor på vår blogg och på vår exempel-sida!

Offertförfrågan