Tjäna pengar på disktrasor med tryck

Reklamtrasan har kört på i full fart under januari, både i skidspåren och i tryckeriet. Vi har ett kul budskap till alla er som är involverade i klubbar och föreningar ute i landet, nämligen att det är enkelt att tjäna pengar på disktrasor med tryck – till träningslägret, till cupen, eller till ett nytt träningsställ!

Tjäna pengar på disktrasor med tryck

Disktrasor är en mycket bra produkt för alla föreningar och klubbar. Det är kul för alla supportrar att få ha något i hemmet som påminner om deras favoritklubb. Disktrasor är ju dessutom något som alltid används i hemmen  och som vinner mycket på att livas upp med en trevlig logga.  Det är även en chans för klubben att tjäna en välbehövlig slant till nästa cup eller träningsläget när man tröttnat på att sälja lotter. Du som företräder en klubb eller förening, vänta därför inte utan hör av er till oss på Reklamtrasan!